Hoeveel krijgt u?

Betaaldata pensioen

Het pensioenfonds maakt uw pensioen elke maand over op de 23ste. Op die dag staat het bedrag op uw bankrekening. Valt de 23ste van een bepaalde maand in het weekeinde? Dan is de betaling op de vrijdag ervoor. Hieronder ziet u in een schema de precieze betaaldata van het hele jaar:

Betaaldata 2022

21 januari 22 april 22 juli 21 oktober
23 februari 23 mei 23 augustus 23 november
23 maart 23 juni 23 september 20 december

Corona en uw pensioenbetaling

De overheid heeft in maart 2020 maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Ook ons fonds heeft maatregelen genomen. De betalingen van de pensioenen lopen gewoon door. U ontvangt dus ook tijdens de coronacrisis uw pensioen op bovenstaande data op uw bankrekening.

Bankrekeningnummer wijzigen

Wij hebben een schriftelijk en ondertekend verzoek van u nodig om het rekeningnummer in onze administratie te mogen wijzigen. U kunt het wijzigingsformulier hier downloaden. Met het invullen en retourneren van het formulier weten we zeker dat we de wijziging bij de juiste persoon doorvoeren.

U mag het formulier per post terugsturen. U kunt het ook scannen en per e-mail aan ons retourneren

Buitenlandse rekening

Ontvangt u uw pensioen op een buitenlandse rekening? Dan kan het zijn dat uw betaling een paar dagen later op uw rekening staat. Wij zorgen ervoor dat de betaling uiterlijk op de laatste dag van de maand op uw buitenlandse rekening is bijgeschreven.