Wat is er geregeld?

Alle regels op een rij

Hoe steekt uw pensioen bij ons fonds precies in elkaar? Dat staat uitgebreid beschreven in het pensioenreglementDe regeling waarin staat hoe uw pensioen precies is geregeld.. Hierin vindt u onder meer informatie over:

  • voor wie het reglement geldt
  • de leeftijd waarop u met pensioen kunt
  • de soorten pensioen die er zijn voor u, uw partner en kinderen
  • de opbouw van uw pensioen
  • de manieren waarop u uw pensioen op maat kunt maken als u met pensioen gaat
  • hoe uw pensioen zijn waarde behoudt

De werkgever en de vakbonden bepalen de inhoud van uw pensioenregeling. Wij zijn de uitvoerder van de regeling en leggen de afspraken vast in een pensioenreglement.

Welk reglement geldt voor mij?

Wij hebben verschillende pensioenreglementen. De informatie voor werknemers op deze website gaan over ons actuele pensioenreglement. Welke onderdelen voor u gelden, hangt onder meer af van het bedrijf waar u werkt.

Kies in het schema hieronder de onderneming waar u nu in dienst bent. Het gaat niet om de locatie waar u werkt of waar u gedetacheerd bent, maar om het bedrijf dat op uw salarisstrook vermeld staat.

 

      usemap=          usemap=      usemap=      usemap=      usemap=      usemap=      usemap=      usemap=      usemap=        usemap=usemap=
Komt u er niet uit? Bijvoorbeeld omdat uw bedrijf er niet bij staat? Neem dan contact op met ons. De medewerkers kennen alle pensioenregelingen (ook de regelingen die nu niet meer gelden) en kunnen u vertellen welke pensioenregeling voor u geldt.