Nieuws

Handig voor uw belastingaangifte: de Factor A

De Factor A is het bedrag aan ouderdomspensioen dat u in een jaar hebt opgebouwd. De A staat voor de aangroei van uw pensioen in een bepaald jaar.

Spaart u bij voor uw pensioen? Gebruik dan de Factor A!

De Factor A stelt u in staat om belastingvriendelijk te sparen voor uw pensioen. U doet in 2024 aangifte inkomstenbelasting over 2023. U hebt hierbij de factor A van 2022 nodig als u pensioen bijspaart via (bancaire) lijfrente. Bekijk hier het schema om te zien waar u de Factor A vindt.

Overzicht van uw pensioen digitaal

Uw pensioen bij ons fonds ziet u in één handig overzicht op uw persoonlijke pagina Mijn Pensioencijfers. Inloggen gaat veilig en snel met uw DigiD. Een overzicht van uw complete pensioensituatie ziet u op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Ook hier logt u in met uw DigiD.

Wilt u uw persoonlijke pensioenpost digitaal ontvangen? Log op onze website www.pfdhl.nl in op Mijn Pensioencijfers, vul uw e-mailadres in en activeer digitale communicatie (bij Direct regelen - Pensioeninformatie).
Wij zetten uw pensioenpost dan digitaal voor u klaar. U krijgt een e-mail van ons als er persoonlijke pensioenpost voor u klaar staat in Mijn Pensioencijfers. Zo bent u altijd snel op de hoogte.

Vragen?

Veel informatie vindt u op onze website en in Mijn Pensioencijfers. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.